Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

BUITENLAND

Wilt u een tweede woning in het buitenland kopen?

 

Een woning in het buitenland huren of kopen? Dat heeft een paar gevolgen en die gevolgen komen door hoe je je financiering regelt. Heeft u nagedacht of u uw eigen geld erin wilt steken of wilt bijlenen? wat uw fiscale gevolgen zijn van het hebben van een tweede woning het in buitenland? of u uw woning mag verhuren in het buitenland? Danka Consultancy heeft jarenlange ervaring op het gebied van woningen in het buitenland en zullen dan ook al deze vragen met u behandelen en nog veel meer vragen. Wij kunnen u begeleiden in het vinden van de juiste woning en alle papierwerk voor u regelen. Hierdoor heeft u geen zorgen en kunt u snel en gemakkelijk uw nieuwe woning in.

Tijdelijk je huis verhuren

 

Heb je je huis gekocht in het buitenland en ga je binnenkort daarheen? Maar is je huis in Nederland nog niet verkocht? Dan kan je ervoor kiezen om je huis te verhuren. Je kan dan gebruik maken van de leegstandswet en krijgt dan een vergunning om je huis te verhuren. Danka kan dit helemaal voor u regelen op opzetten. Wij zullen dan ook mensen zoeken die u huis willen huren. Ondertussen kunt u genieten in uw nieuwe huis in het buitenland.buitenland en zullen dan ook al deze vragen met u behandelen en nog veel meer vragen. Wij kunnen u begeleiden in het vinden van de juiste woning en alle papierwerk voor u regelen. Hierdoor heeft u geen zorgen en kunt u snel en gemakkelijk uw nieuwe woning in.

  Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer(verplicht)

  ‘WONING (VER)HUREN OF (VER)KOPEN? DANKA CONSULTANCY HELPT U MET JARENLANGE ERVARING EN ONTNEEMT UW ZORGEN’

  Danka Consultancy verschilt van de rest

   

  Veel makelaars in het buitenland hebben vaak dezelfde woning in de etalage staan. Één makelaar heeft een woning en zet die bij andere makelaars in de etalage en als die woning wordt verkocht zal er commissie betaald worden. Qua papierwerk is het niet vervelend want er verandert niks. Maar de prijzen kunnen wel verschillen bij de makelaars, soms wel duizenden euro’s. Danka Consultancy vergelijkt en kijkt wie de woning als eerst te koop heeft gezet en u zult automatische de goedkoopste prijs betalen.

  Weet u wat u koopt?

   

  Als u een woning in het buitenland koopt, weet dan goed wat u koopt. Als u een villa wilt kopen met een groot stuk grond erbij, dan is het cruciaal dat je er achter komt op hoeveel grond de woning staat en de hoeveel grond je erbij krijgt. Stel u wilt een appartement kopen in het buitenland, hou dan rekening met extra kosten zoals Vereniging van Eigenaren. Niet alle makelaars in het buitenland informeren u volledig omdat ze dat ook niet verplicht zijn. Daarom is het goed om alle papierwerk goed door te lezen. Danka Consultancy heeft jarenlange ervaring met woningen in het buitenland. Wij kunnen voor u zorg uit handen nemen en het helemaal voor u verzorgen. U hoeft alleen de papieren te tekenen en uw nieuwe woning in te trekken.

  Je kan ons mailen/bellen op info@dankaconsultancy.nl | 085 021 0123. Of kom langs bij onze vestiging aan de Groene Hilledijk 242A, Rotterdam.

  Wij opereren in de volgende landen

  • Turkije
  • Spanje
  • Curacao
  • Suriname
  • Portugal
  • Italië

  Reset password

  Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

  Powered by Estatik