Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

HUURWONINGEN

Een 3 kamerappartement met een adembenemende uitzicht op de 20e verdieping met een parkeerplaats. Strevelsweg 1006 is gelegen in de bekende Poort van Zuid 1994, gesitueerd in de directe nabijheid van veel moderne stadsvoorzieningen: winkelcentrum Zuidplein, openbaar vervoer en een verscheidenheid aan faciliteiten! Dit verzorgde appartement beschikt over een lichte woonkamer met geweldig uitzicht over […]

290 m² 2 bedden 1 bath
290 m² 2 bedden 1 bath

In Rozenburg een kamer te huur. Betreft een kamer met een balkon. De kamer is gemeubileerd. De kamer is per direct beschikbaar. Bijzonderheden: 6 maanden contract Per direct beschikbaar Inclusief gas water en electra. douche, toilet en keuken is gedeeld.  

bed van 1 1 bath
bed van 1 1 bath

TE HUUR: Fantastisch gelegen 4 á 5 kamer appartement op de 22e verdieping in hartje centrum met maar liefst 148 m² woonoppervlakte. U kunt genieten van de prachtige uitzicht. Het complex is gelegen aan het bekende Weena. Vanuit uw appartement ziet u skyline van Rotterdam, deze is continu in beweging is. U verruilt de drukte […]

436 m² 3 bedden ц
436 m² 3 bedden ц

Te huur: Een ruime volledige studio met eigen entree aan de Emmastraat in Rozenburg Rotterdam. De studio is gelegen achter een bar in een winkelstraat. Openbaar vervoer is op loopafstand. Scholen, supermarkten en  liggen in de nabije omgeving. De studio is goed bereikbaar en is centraal gelegen. Uitstekende ligging in het EUROPOORT gebied. Er zijn […]

Te huur: Een ruime 5 kamer hoek eengezinswoning, aan de Nieuw Engeland te Hoogvliet. De woning is gelegen in een rustige woonwijk. Openbaar vervoer (bus) is op loopafstand. Scholen, supermarkten liggen in de nabije omgeving. De woning is goed bereikbaar. Er zijn diverse uitvalswegen naar de snelweg, nl A 15 EUROPOORT (1 min) – ROTTERDAM […]

Huurwoningen zoeken in Rotterdam, Den Haag en omgeving met uw eigen makelaar

Bent u op zoek naar huurwoningen in Rotterdam, Den Haag of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u een huis huurt, dan is het prettig om van iemand hulp te krijgen met veel deskundigheid en ervaring op dit gebied. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan dat ten gunste zal komen om uw zoektocht te versnellen en de kans vergroten om een huurwoning te vinden die aan uw wensen voldoet.

Bespaar tijd met de huurmakelaar

Er is een breed aanbod aan huurwoningen in Rotterdam, Den Haag en omgeving, wat een tijdrovende zoektocht kan worden om de geschikte huurwoning of bedrijfspand te vinden dat bij u past. Met een korte intake gesprek inventariseren wij al uw wensen.

DANKA heeft een groot netwerk en kent de wegen om snel en efficiënt uw huurwoning naar wens te vinden. DANKA geeft u ook passende advies en bemiddelt tussen u en de verhuurder in uw voordeel!

  Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer(verplicht)

  ‘WONING VERHUREN? DANKA BEGELEID U MET HUN JARENLANGE ERVARING EN ONTNEEMT UW ZORGEN’

  Woning huren met de huurmakelaar

  Wilt u een actieve huurmakelaar die direct voor u aan de slag gaat? Dan is dit het moment om u in te schrijven. Onze huurmakelaar beschermt u tegen de valkuilen wat u misschien over het hoofd zou zien bij een bezichtiging of het ondertekenen van een huurcontract. Een weloverwogen beslissing met het advies van een deskundige huurmakelaar zal u een rustgevoel geven wat niet te koop is!

  ‘Van een vrijblijvend gesprek naar een huurwoning volledig naar wens!’

  DANKA’s 5 stappen om uw nieuwe huurwoning te realiseren

  De werkwijze en begeleiding voor het huren van een woning of bedrijfspand gaat als volgt bij DANKA:

  Stap 1

  Er wordt een afspraak gemaakt met de opdrachtgever voor een vrijblijvend gesprek

  Stap 2

  Nadat uw wensen zijn doorgenomen en adviezen door DANKA zijn uitgebracht komen we tot een akkoord en wordt het opdrachtformulier ondertekend. Wij zullen dan voor u op zoek gaan naar huurwoningen / bedrijfspanden en aan u voorleggen om te kijken wat het beste bij u past.

  Stap 3

  Bij een voorlopige match maken we een afspraak met de makelaar/verhuurder voor een bezichtiging van de huurwoning(en). Hierbij geven wij u ook advies over voordelen en nadelen n.a.v. uw wensen waarvan wij op de hoogte zijn.

  Stap 4

  Na het ondertekenen van de huurovereenkomst en de eerste betaling wordt de huurwoning / bedrijfspand aan u overgedragen met de benodigde documenten en sleutel.

  Stap 5

  Nadat DANKA een gepaste huurwoning heeft gevonden naar uw tevredenheid zullen de onderhandelingen plaatsvinden in uw voordeel. De onderhandelingen zullen met u overlegd worden waar nodig.

  Indien er vragen zijn of als u advies nodig heeft na het sluiten van de huurovereenkomst, dan kunt u altijd met DANKA contact opnemen.

  Woningaanbod in Rotterdam, Den Haag en omgeving

  Bekijk hier onze directe aanbod voor huurwoningen. Via de partners van DANKA kunnen wij u een groter aanbod bieden dan op onze website staat. Informeer naar de mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben over een huurwoning in Rotterdam, Den Haag of omgeving dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

  Twijfelt u tussen kopen of huren of heeft u plannen om te ondernemen? Ook dan kan DANKA u helpen!

  Chat openen