Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

HYPOTHEEKLASTEN VERLAGEN

Hypotheeklasten verlagen?

Heeft u al een hypotheek afgesloten en wilt u een Nationale Hypotheek Garantie erbij afsluiten? Dat kan in sommige situaties, en het kan u een flinke rentekorting opleveren. Er zijn ook manieren om u rentelasten te verlagen, maar veel mensen zijn hier niet van op de hoogte. Danka Consultancy kan u daarin informeren en ondersteunen. Weet u niet wat een NHG is? Vul dan het contactformulier in hiernaast en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wat is de NHG?

De NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Met de NHG bent u verzekerd van een betaalbare hypotheek. Als u een hypotheek afsluit met NHG heeft u de zekerheid dat hij ook bij uw inkomen past. Zo betaalt u nooit teveel en houdt u genoeg geld over voor uw andere vaste lasten. Wanneer u door redenen niet meer uw hypotheek kan betalen, heeft de NHG een vangnet voor zulke situaties. Dit geeft u een zekerheid. Er zijn een paar regels waar u aan moet voldoen om u bestaande hypotheek over te kunnen zetten naar het NHG, of wilt u hulp bij het afsluiten van een hypotheek bij de NHG? Dan kan Danka Consultancy u daar ook in helpen! vul het contactformulier in en wij zullen u daarin begeleiden.

  Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer(verplicht)

  ‘TEVEEL BETALEN VOOR JE ENERGIE HOEFT NIET MEER! DANKA CONSULTANCY HELPT U’

  Hypotheek afsluiten?

  Een hypotheek afsluiten is niet makkelijk en kan best een pittige taak zijn. U moet weten hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maximaal mag lenen. Gaat u uw eigen geld erin stoppen of krijgt u financiële hulp van buitenaf? Allemaal vragen die u uzelf moet afvragen en op een rijtje moet zetten. Wij bij Danka Consultancy hebben jarenlange ervaring en willen u graag ondersteunen in het vinden van de juiste oplossing.

  Hulp bij het totale plaatje

  Weet u nou niet of u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste hypotheek, onderhandelen bij de bank, het vinden van de juiste woning of mist u gewoon informatie en wilt u vragen stellen? Dan staat Danka Consultancy altijd voor u open! Vul het contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel met 06 58 81 58 73.

  Reset password

  Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

  Powered by Estatik