Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

Op zoek naar een koophuis in Rotterdam ? Bij Danka ben je aan het juiste adres !

Ben je op zoek naar koophuizen ? De laatste tijd al behoorlijk veel bordjes gezien met huis te koop ? Kom dan eens langs bij Danka Consultancy. Ons uitgebreid woningaanbod in Rotterdam en ruimere omgeving zal je zeker kunnen bekoren. Ook als je op zoek bent naar koophuizen in het buitenland kan Danka vast wat voor je betekenen.

Mooi en betaalbaar huis te koop

Een mooi huis te koop vinden aan een betaalbare prijs. Dat is ongetwijfeld jouw grootste drijfveer bij het zoeken naar geschikte koophuizen. Sinds 2009 is Danka actief op de vastgoedmarkt in en om Rotterdam. Met de reeds opgedane expertise zijn we in staat om jou bij te staan in je zoektocht naar jouw droomhuis in Rotterdam en omstreken. En daar hoeft het zeker niet bij te blijven ! Wij ondersteunen je ook graag bij de aanvraag van je hypothecaire lening. Als je beslist om een van de geselecteerde koophuizen te nemen, dan is dit een zeer grote beslissing waarbij je vaak weinig tijd hebt om op zoek te gaan naar de beste hypothecaire lening voor jouw specifieke situatie. Op deze drukke momenten in je leven zal Danka je graag bijstaan.

Rotterdam en de wereld

Ben je op zoek naar een huis te koop in het buitenland ? Ook in dit geval ben je bij Danka uit Rotterdam aan het juiste adres. Eén van onze specialiteiten is vastgoed in ondermeer Spanje, Turkije, Griekenland, Curaçao of Suriname. Zoek je dus graag naar een huis te koop in meer exotische oorden ? Ook dan zijn we er voor jou !

Vaste lasten & koophuizen

Als je dan eigenaar van jouw droomwoning geworden bent, is er nog een heel belangrijk aspect dat je zeker niet uit het oog mag verliezen: vaste lasten van koophuizen zoals energie, hypotheek en verzekeringen. Het is niet altijd makkelijk om in het doolhof van formules en mogelijkheden duidelijkheid te scheppen. Hier zetten wij graag onze expertise in om jou de meest voordelige formules aan te bieden. Elke euro die je niet hoeft uit te geven aan je woning, kan je dan besteden aan iets leuks !

Je vindt je gading niet meteen tussen alle huizen te koop ? Wil je graag nog meer informatie over Danka Consultancy en koophuizen in Rotterdam en wijde omgeving ? Kijk dan rond op www.dankaconsultancy.nl/koopwoningen

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik