Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

€ 975,00

Broersvest 48B, Schiedam, Nederland

Omschrijving

Aan de Broersvest te Schiedam gelegen een mooie appartement op de eerste verdieping. De appartement is een 2 jaar geleden volledig gerenoveed. Ook zijn de kozijnen vervangen naar kunststofkozijnen. De woning is ideaal voor 2 personen.

Trap naar boven, hal. Vanuit de hal kan je naar de keuken, badkamer, woonkamer. Er is een grote ruime slaapkamer aanwezig en een klein kamertje. De woning is voorzien van laminaat. Er is gasfornuis, koelkast en afzuigkap in de keuken ingebouwd. Aan de achterzijde van de balkon is een balkon over de hele breedte van de woning.

Huurprijs EUR 975,-
Borg EUR 975,-

 

ENGLISH

At the broersvest in Schiedam located a nice apartment on the first floor. The apartment is fully renovated a year ago. Kitchen and bathroom is one year old. Also the frames replace plastic window frames. The House is ideal for 2 people.
Stairs to the top floor, Hall. From the hall you can go to the kitchen, bathroom, living room. There is a large spacious bedroom and a small room. The House is equipped with laminate.

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:
  • balkon
Voorzieningen:
  • 2 slaapkamers
This style property is located in Schiedam is currently and has been listed on Woning verhuren in Rotterdam - Den Haag - Amsterdam en omgeving. This property is listed at € 975,00. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Chat openen