Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

Je woont in Rotterdam, en dat is best een leuke stad, maar een vakantiehuis huren? Is dat nog te doen vandaag de dag?

Ga je dan op vakantie in Rotterdam? Natuurlijk niet, tijdens je vakantie wil je graag de stad uit, het platteland leren kennen. of een huisje huren in het buitenland, maar wel met alle garanties? Het kan nu met vakantiewoning verhuur Danka.

En natuurlijk is Nederland groot genoeg, en er zijn ook meer dan genoeg vakantiewoning verhuurbedrijven te vinden. Maar hoe kom je erachter of het allemaal wel goed zit met je vakantiehuisje. Hoe weet je zeker dat het er allemaal ook in het echt zo mooi uitziet als in de folders? Natuurlijk kun je eerst eens zelf gaan kijken en dan zelf de beste woning uitzoeken. Maar dat kost veel tijd en het plezier van de vakantie wordt er niet beter van, tenslotte weet je dan al waar de reis naar toe gaat.

Probeer eens iets nieuws en schrijf je in bij Danka. Dat is niet moeilijk, ga naar onze contactpagina en vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De specialisten voor vakantiewoning verhuur in Rotterdam en omgeving gaat dan voor jou op zoek naar de plek waar je met je gezin contacten kunt leggen voor het vakantiehuis huren.
Danka werkt overigens niet alleen in het binnenland van Nederland, ook over de grens kun je een vakantiehuis huren via Danka. Dat is net zo makkelijk als het in ons eigen land is.

Een paar vakantie adviezen.

Brabant is niet alleen een van de grotere provincies in ons land, Brabant heeft ook nog een alle service die je maar kunt wensen als vakantieganger. Een vakantiehuis huren op de romantische Peel, bekend uit de boeken van Toon Kortooms? Vakantiewoning verhuur Danka vindt niet alleen je romantische huisje op de Peel.

Brabant is een heel erg leuke vakantiebestemming.

Natuurlijk, Brabant staat bekend als een rustige provincie. Er is nog genoeg natuur je vinden om alle stads dampen uit je longen te jagen en weer fris aan het nieuwe werkjaar te beginnen.
Vakantiewoning verhuur Danka gaat nog verder. Een vakantiehuis huren in een van de wintermaanden is ook heel goed mogelijk via Danka. Maak je wensen bekend in de contactformulier hiernaast en we gaan voor je op zoek.

En als je een vakantiewoning wilt kopen?

Vakantiewoning verhuur is eigenlijk maar een tijdelijke aangelegenheid. Als je dus iets meer wilt en aan een koopwoning denkt, ver van Rotterdam, ook dan moet je naar Danka gaan. Zonder hoge makelaarskosten het bekende vakantiehuis huren en dan kopen. Vul het contactformulier hiernaast in en wij zullen het voor je regelen van A tot Z.

Vakantiewoning verhuur en verkoop is niet het enige. Via Danka Consultancy in Rotterdam kun je ook je eigen woning kopen, of huren natuurlijk. Koop een huis in de grote stad waar je je thuis voelt.

Wij zijn er voor de klant, de klant is er niet voor ons. Verwacht je echte service en dienstverlening, en niet alleen maar winstbejaag? Ga dan eens praten met Danka Consultancy.

Voor een vakantiewoning, een vaste huisadres of een tijdelijk onderkomen, Danka helpt je verder.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik