Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

VERKOPEN

Uw woning verkopen in Rotterdam en omgeving met uw verkoopmakelaar

Bent u van plan om uw woning in Rotterdam of omgeving te verkopen? De verkoop van uw huis is niet zomaar iets en moet daarom ook goed uitgevoerd worden om het maximale eruit te halen. Wanneer u uw huis wilt verkopen, is het prettig om hulp te krijgen van iemand met veel deskundigheid en ervaring op dit gebied. Bespaar tijd met een verkoopmakelaar. Vanuit onze vestiging in Rotterdam verkopen wij jaarlijks woningen voor tevreden klanten. Vanaf de start van de verkoop tot en met de overdracht van het pand zal DANKA u begeleiden. Wilt u uw huis verkopen en heeft u daar hulp bij nodig? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Vul hiernaast het contactformulier in, dan bellen wij u om een afspraak in te plannen.

DANKA’S 8 stappen om de verkoop van uw woning te realiseren

De werkwijze en begeleiding voor het verkopen van een woning of bedrijfspand gaat als volgt bij DANKA:

  Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer(verplicht)

  Stap 1

  Een vrijblijvend gesprek met de opdrachtgever

  Stap 2

  Bij opdracht, een opdrachtformulier ondertekenen

  Stap 3

  Het pand of de woning inventariseren, metingen verrichten en foto’s maken

  Stap 4

  Advertenties op websites plaatsen

  Stap 5

  Bezichtigingen met kopers inplannen

  Stap 6

  De klant adviseren

  Stap 7

  Het koopcontract laten ondertekenen (adviseren)

  Stap 8

  Overdracht van het pand

  ‘VAN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK NAAR HET VERKOPEN VAN UW WONING MET MAXIMALE RESULTAAT’

  Waarom uw woning verkopen met DANKA?

  Wanneer u uw woning in Rotterdam of omgeving wilt verkopen, is de hulp van een ervaren makelaar een must voor het beste resultaat! Wanneer interesse wordt getoond door potentiële kopers, dan zorgt DANKA voor direct contact met de geïnteresseerde en maakt een afspraak voor bezichtiging. Wij verzorgen de bezichtiging wanneer het u en de potentiële koper uitkomt, ook als dat ‘s avonds of in het weekend is.

  Tijdens de bezichtiging zal DANKA de geïnteresseerde rondleiden en alle vragen beantwoorden. Als u uw woning in Rotterdam en omgeving wil verkopen is het belangrijk dat uw woning goed vindbaar is voor potentiële kopers. Wij plaatsen alle woningen ook op Funda waardoor u nooit potentiële kopers zal missen.

  Wacht niet langer en meldt u aan

  Bespaar uw kostbare tijd en laat u door ons ondersteunen! Wij zorgen voor de beste match voor de woonruimte die voldoet aan de wensen van woningzoekenden.

  Kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en wij houden rekening met uw agenda. Voor meer informatie kunt u bellen 06-58815873 of mailen naar contact@dankaconsultancy.nl.

  Reset password

  Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

  Powered by Estatik