Bel ons op: 0658815873 contact@dankaconsultancy.nl

VERZEKERINGSKOSTEN VERLAGEN

Wat kan ik doen om mijn verzekeringskosten te verlagen?

Het liefst houd u uw vaste lasten zo laag mogelijk, maar hoe doet u dat? Er zijn meerdere mogelijkheden om uw verzekeringskosten te verlagen. Wij bij Danka Consultancy kunnen u daarin helpen en begeleiden. Lees verder hoe wij u kunnen begeleiden.

Verzekering afsluiten bij Danka Consultancy?

Hoe gaan wij te werk om voor u de goedkoopste en beste verzekering af te sluiten? Bekijk hieronder onze stappen.

  Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer(verplicht)

  Stap 1

  We vergelijken de goedkoopste verzekeringen en stemmen die af met uw wensen. We zorgen dat deze verzekering 100% uw wensen matched en in uw prijsklasse zit.

  Stap 2

  Wij regelen het afsluiten van de verzekering zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

  Stap 3

  Zodra de verzekering is afgesloten zullen wij alle documenten die u nodig heeft in een mail sturen met de bevestiging dat de verzekering is afgesloten.

  Stap 4

  Als u een nieuwe verzekering afsluit moet u natuurlijk niet vergeten om uw oude verzekering op te zeggen. Geef dit door aan ons en wij zullen dat voor u regelen.

  ‘TEVEEL BETALEN VOOR JE ENERGIE HOEFT NIET MEER! DANKA CONSULTANCY HELPT U’

  Waarom verzekering via Danka Consultancy laten afsluiten?

  Waarom bij ons? Omdat wij de beste zorg verlenen aan onze klanten. Wij bekijken welke verzekering het beste bij u past. In veel gevallen hebben mensen verzekeringen afgesloten die ze niet eens nodig hebben en dus onnodig een bedrag betalen elke maand. Wij willen dat voorkomen voor onze klanten. Wij kunnen voor u elk jaar uw verzekering nakijken of ze nog wel de goedkoopste zijn en zonodig een nieuwe relevantere verzekering afsluiten. Wat je voorkomt met het nakijken van je verzekeringen elke jaar is dubbele dekking. Dubbele dekking staat gelijk aan twee keer zoveel betalen als dat je moet. Dit zijn een paar zaken die Danka Consultancy voor u kan doen.

  Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u onze hulp? Vul dan het contactformulier hierboven in of klik hier om naar de contactpagina te gaan. Wij zijn ook bereikbaar op 06 58 81 58 73.

  Reset password

  Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

  Powered by Estatik